Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto av David la Chapelle


Sanningen på Fotografiska

Men så gick jag dit för att studera sanningen,
hur lätt var det.




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-01-21 17:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ops! Vilken sanning?
2013-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP