Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför skygg katt hemma när man kan gå ut med hunden och socialisera med handske?!

 

Hon var ute på hund promenad

 

Nyligen inflyttad medelåldring

 

Handske trillar med flit bakom sig

 

Ung man plockar upp den varma vanten

 

Hallå där, ropar han   

 

Medan hon tar den tillbacka och tackar med stora leende.

 

Tack så mycket

 

 Det var meningen!

 

För jag presentera mig?

 

Mia-Pia-Sia eller någonting ….

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-23 14:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP