Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var inte rädd...

Var inte rädd
solen fortsätter att dansa.
Månen lyser
och skickar en månstrimma.
Dagar kommer och går
och vinden smeker din kind.
Jag finns här för dig
om du vill så kan du hålla min hand.
Jorden snurrar
låt oss fånga varandras skratt.
Tiden kan vara lång eller kort
det enda vi vet är nu.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 336 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2013-01-23 16:14



Bookmark and Share


  Nina.H
Kärleksfullt... vackert
2013-01-28

  Lena Själsöga Keijser
vacker är
din hjärthand
2013-01-27

  greajt
gillar sista raden!
2013-01-27

  Ninananonia VIP
Fångar det så vackert..
2013-01-24

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
härligt om att lära sig vara här och nu
2013-01-24

  anits VIP
Vackert och tröstande skaldat
2013-01-24

  Anya VIP
Mycket fint och tröstande.
2013-01-23

    Anki.A
Att vara två i både mot och med gångar är tryggt
2013-01-23

    ej medlem längre
Underbart kärleksfulla ord.
2013-01-23

  Linda CH VIP
Vackert trösterikt och ömt!

2013-01-23

    annalöfqvist
Full av hopp, det känns fint att läsa
2013-01-23

  Änglaögon
ögonblicket är här och nu, väldigt fint skaldat och så sant.
2013-01-23

  ResenärGenomLivet VIP
Behagliga och fina ord...
2013-01-23

  Lars Hedlin
VAckert skaldat..Applåd!
2013-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP