Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
23-01-2013 Onsdag. En inspiration som slog snett.


Fem öres karusell

Jag sover inte, väck mig ändå.
Red ut härvan av förhastade slutsatser.
Stå på tårna, så når du mina höga ideal.

Eller, vänta nu!

Väck mig inte, jag sover ändå.
Förhasta utredningen på härvan av slutsatser.
Stå på mina höga ideal, så når du till tårna.

Nu blev jag förvirrad. Kan man skriva så?

Antagligen.

”The botten is nådd”




Fri vers av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-24 09:51



Bookmark and Share


  Malin Ringdahl
Förvirring är den bästa formen av varande...Har jag hört. Och botten är startpunkten då vi kan be vår högre makt om hjälp. Känner igen mig som vanligt.
2013-01-26

    ej medlem längre
Tankar som vrider sig och känslor som följer. Starkt som vanligt. Tycker om din karusell.
2013-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP