Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allvarligt talat

Du är den där klara vattendroppen,
längst ut på spetsen av ett barr,
i en grantopp.
Glittrar i solens sken.
Jag är det där lilla gruskornet,
vilandes på asfalt,
i en mörk gränd.
Grå och ensam.
Jag kan inte ta mig upp till dig,
men du kan droppa ner på mig.




Fri vers (Fri form) av Fridaelvira
Läst 203 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-01-24 22:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fridaelvira
Fridaelvira