Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En bukett med tulpaner så vacker


Vårbilden

Vackraste

Vasen

Verkar

Visa sig

Vara

Värdefull

Vita
Gula
Röda
Lila

tulpaner så
ljuvliga från Amsterdam

En så underbar
värmande vårbild
som i januaritid
tagits fram..

130115




Fri vers av sajo
Läst 185 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-01-25 21:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vårlika toner du målar!
2013-01-26

  Minkki VIP
Lycka!!!
2013-01-26
  > Nästa text
< Föregående

sajo