Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrivarcirkel

Inser att jag kan
skriva berättelser
hitta på, förmedla
känslor, händelser
som om det händer
just nu,
med spänning, humor
knorr på slutet,
det blir riktigt bra..
det tycker
även jag!




Fri vers av Shifra
Läst 145 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-25 22:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra