Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fantasier

Tydlighet,
ärlighet,
att se vad som sker
för vad det är.
Vem klarar det,
Du?
Jag?
Istället ser vi
en sanning
som blir
imaginär, virtuell.
Den finns inte
i verkligheten,
bara i
sinnet..




Fri vers av Shifra
Läst 140 gånger
Publicerad 2013-01-25 22:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra