Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tack Anna M Mirsch med flera för inspirationen


Barnet i soffan

Jag är sex veckor gammal

mor har lagt mig i finsoffan

och därifrån ser jag ut

över min del av världen



Hjärnan registrerar

memorerar

väver mönster

skapar drömmar



Septemberljuset

vidrör varsamt

mina ögon






Fri vers av Eva Helene VIP
Läst 396 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-01-26 14:03



Bookmark and Share


  Siggesdotter
Tänk att allt vi sett och registerat en gång, lagrats någonstans i vår hjärna...man undrar ibland hur allt får plats?
2013-04-15

  Linda CH VIP
Jättefint!
2013-02-06

  ULJO
Gulligt
2013-01-28

    ej medlem längre
Så fint och rart om lilla du i finsoffan.
2013-01-27

  anits VIP
Så berörande och känslosamt skaldat
helt underbart att läsa, tack för att
du delar med dig
2013-01-27

  Ewa-Britt Nilson VIP
Gulle Dig!
En så fin bild!
Kloka ord!
2013-01-26

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen av denna så fina text1
2013-01-26

  Monika A Mirsch VIP
Har nog aldrig tidigare tänkt mig soffan som hemmets minnen. Jag har bara slängt mig i - och that's it - och här ligger du i finsoffan nerbäddad i de mjukaste ord!
2013-01-26

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, tänk att se världen genom ett barns ögon...tycker om din dikt...
2013-01-26

  Anya VIP
Nää men....herrejistanes. Finns inget finare! Tack för att du delar med dig.
2013-01-26

  aol
känslosamt så vackert skaldat blev så rörd vännen,
2013-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP