Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En som såg det som ingen annan såg


Du öppnade min själ

Du tog min hand
Såg in i mitt själa land
Tiden försvann i rinnande sand

Du höll fast min blick
Du såg det jag fick
Glatt och nöjt med en nick

Öppnade hjärte porten
svävade in kärleksorten

En ström
Innerligt öm
Sydde du ihop min gömda söm

Såg vem jag var
Såg vad jag har
Såg de som fanns kvar

Lirkade o lirkade o lirkade


Du vann
För att du
Du fann
De jag jag gömde i min knutna hand
Du låste upp mitt innersta själa land

Kan ej längre dölja
Bara min känsla följa








Fri vers av Primulan
Läst 234 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-01-26 22:51



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
fina rader
de berör
stannar kvar

2013-01-28

  nasma
Fin!
2013-01-27

  mare VIP
Mycket bra,
och fin skriven dikt!
2013-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Primulan
Primulan