Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att sy den sista sömmen

Längtans bo i bröstkorgens djupa vrå
Där min halva ligger och längtar
Livets pusselbit i din kammare
Livets nål och tråd i mitt inre rum

Att få lägga den sista biten
Att få sy ihop den sista sömmen
Att få förenas med din fysiska gestalt
Att få andas in ditt kärleks elexir

Tar emot
Känner
Ger
Pulserar

Förenas i vårt inre rum
Läka våra sår
Rysa av välbehag
Ta in





Varandra




Fri vers av Primulan
Läst 363 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-04-14 23:59



Bookmark and Share


    Tollwut
Fint!
2013-04-25

    ej medlem längre
Helt underbart fint ;)
2013-04-19

  Tess74
Vackert! Ömt
2013-04-15

    ej medlem längre
Vacker !
2013-04-15

  Sofhia Wirström
fina rader som berör
som är varma
välbekanta

2013-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Primulan
Primulan