Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att skriva om våren då det ännu är vinter samt om morgonen då det ännu är kväll, det låter sig illa göras som du märker. Men även om det haltar, så försöker man i vilket fall som helst.


Nattens limerick 2013 01 27







En vårlik morgon i Paris
Henry försökte sig på spis
steka sin bacon samt ägg
hörde så grannarna bakom sin vägg
de intog helt tydligt kärlek surpris




Bunden vers (Limerick) av lodjuret/seglare VIP
Läst 145 gånger
Publicerad 2013-01-27 23:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP