Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du mörkblå natt

Sov gott min stjärna
Sov gott du ljusa tärna

Släcker ljuset å
välkomnar natten i huset

Den mörkblå älvans sus
sprider sitt nattegrus

Välkommen kära natt
Giv oss din mörkblå skatt

Lätta våra drömmar
Sy vackra guldsömmar

Låt oss slippa maran
Å den onda skaran

O du mörka blå
Giv mig, så ska jag gå

In i drömmars land
Där jag vilar tryggt i din hand












Bunden vers (Rim) av Primulan
Läst 380 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-29 01:19



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
en text som stannar kvar
varm
fin
få som du kan fånga magin
2013-01-29

  Blåbärskaj
Vacker välskriven text
2013-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Primulan
Primulan