Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dikt, ett stycke. Text, ord, kärlek.

Det blev rätt så vackert,
jag gillar den faktiskt.

Jag skrev den och den beskriver mig.

Så kan det gå när när man använder orden som man känner för att använda dem.

Språket är min vän.




Fri vers av Poetpatrask
Läst 170 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-30 10:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poetpatrask
Poetpatrask