Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sleeplessness and different kinds of beauty.

Molnen rör sig fort över mitt huvud,

jag känner hur ditt hjärta slår under min armbåge.

Du sover, makar dig närmare mig.

Ordet kommer över dina läppar:

mamma.



Jag är glad och han älskar mig.





Vid ett annat tillfälle,

tidigare än det förstnämnda.

Sover han också, han ser liten ut.

Jag kan inte minnas att jag någonsin har sett

en vackrare man.

Han makar sig också närmre, flätar sina ben med mina.



Jag är hänförd, han är oberörd.




Fri vers av Poetpatrask
Läst 160 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-30 11:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poetpatrask
Poetpatrask