Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Life is grace

 

Life is grace

 a placeless place

 neither found in a remembered past

 nor in an imagined future

 Always here

 sparkling with aliveness clear

 fresh and new

 like the morning dew




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-30 14:04



Bookmark and Share


  Olof Lagerhorn VIP
Skickligt komponerat!
2013-02-03

  Lena Själsöga Keijser
gryningsdagg...ser jag
2013-01-31

    ej medlem längre
En daggdroppsvacker sanning där orden känns lätta och luftiga som befriade andetag eller som fluffiga vita försommarmoln mot en ljusblå himmel ... tack för dessa ord ...
2013-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP