Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att leka med pil och båge är inte riktigt min stil, men så har jag fått höra att det här med att skjuta pilar från en båge så spänd, det är ingen lek minsann.


Ibland tar det tid att vänja sig vid nya insikter





Jag har så svårt att föreställa mig
hur egentligen omsvärmad jag är

och att det är så många
som skulle vilja gå i mina skor
eller vilket fall i skor av samma märke.




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 178 gånger
Publicerad 2013-01-30 16:49



Bookmark and Share


  poetryGirl
ja, iaf skor av samma märke, kanske
2013-01-31

  figurett
Tips för nötta, trötta fötter, är att släpa sig till second hand, med inkluderande ljus och lykta söka ett udda passande par som bär någon annans tornande lidande men nu passar som vanten.
2013-01-30
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP