Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tavlan

Doppar penseln i färg
Älvar, dalar och berg

Doppar i blått
Haven, sjöar och vatten så vått

Doppar i grön
Ängar, slätter och gräset så skön

Doppar i tanken
Öppnar fantasibanken

Penselns färger flöda
Guld, silver och purpur röda

Doppar, målar, känner, ser
De kommer mer å mer

Studerar, finner svar
Tittar noga, känner mig klar.




Fri vers av Primulan
Läst 146 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-30 22:23



Bookmark and Share


  Blåbärskaj
Måla mera, både med ord och bild.
2013-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Primulan
Primulan