Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ord som kom igår då jag fick omläggning och det gjorde så ont efteråt så jag grät...men orden gav mig lugn


Ljus.....

solljus -
fyller mitt rum
med energi

solljus -
fyller min
kropp med
en ny dikt

solljus -
gör dagen
så underbart
klar

ljus kommer
åter
fåglarna så
härligt glatt
de låter

ljuset
ljusnar
mer och
mer för varje
dag
till slut
när det är
dags så då
kommer det
en ljusnande VÅR

130131




Fri vers av sajo
Läst 177 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-01-31 12:03



Bookmark and Share


  Minkki VIP
och ljuset växer... en fin liten text du skrivit om ljuset!
2013-02-02

    ej medlem längre
Så ljus och hoppfull är din text!
2013-01-31
  > Nästa text
< Föregående

sajo