Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig närmare än en armlängd

jag ser djupt in i dina ögon
din vackra blick smeker mig
dina ord värmer mitt hjärta
så som inget annan har gjort
mina känslor växer ut
kontrollen tappar jag tillslut
så jag inte kan hejda mig då

aldrig närmare
aldrig närmare
aldrig närmare
än en armlängd

vi drömmer om att famna om varann
men att det är här vi borde stanna
och jag vet att mina känslor är
dedikerad till dig och ingen annan
jag vill älska dig men


aldrig närmare
aldrig närmare
aldrig närmare
än en armlängd

allt känns som det vore tabu
som jag hade begått ett brott
och strafffet skulle bli på livstid
för kärleken får ej vara intim


aldrig närmare
aldrig närmare
aldrig närmare
än en armlängd

får jag någonsin dig nå.




Övriga genrer av Melancolinius
Läst 250 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-02-02 01:39



Bookmark and Share


  wildah
Fin känslosam hur jobbigt det kan vara.
2013-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Melancolinius