Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Izurh reser genom världar för att sedan få återförenas med sin käraste Nathalia


Där Izurh förenas med Nathalia

Jag ska vandra genom dödens skogar
för att finna körbärsträdet av liv.

Sedan plocka några körsbär av liv som
jag under denna resa ska bära med mig.

Därefter ska jag bestiga visdomens berg
för att besöka visdomens källa.

Där ska jag fylla på min komage till behållare.
Med allt det här ska jag bära mig av mot
känslornas dalar.

Upp och ner ska jag ta mig fram
tills jag kommer fram till bäcken med känslostenarna

Jag ska plocka med mig några känslostenar,
där jag ska bära mig av sedan mot kärlekens ängar.

Där ska jag dricka visdomen, äta upp det liv jag har en gång haft
och hålla om stenarna där jag ska lämna av tyngden av mina känslor
som jag har burit med mig hela vägen.

För att förenas och älska med min stjärna jag har saknat.
Över en bar natthimmel ska vi finna varann åter.


Min käraste som jag älskar till dig ger jag mig och min själ.

Ingen vind eller storm ska få ha mig som du har mig.




Övriga genrer av Melancolinius
Läst 265 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-02-05 00:04



Bookmark and Share


  wildah
Så vacker, så romantisk!
2013-02-05

  SatansSon VIP
Tycker jag var fantasifull och intressant.
2013-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Melancolinius