Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

krocken

stunden kom som man fruktade
vart tog det stopp
mellan tid och rum

nanosekundernas stund att se livet passera i revy
glassplitter, metall och plast detaljer flyger fritt
roterandes som de dansade genom luften

trycket mot magen och bröstkorgen
vecklas efter till en rejäl smärta
och ljuset slocknade




Fri vers av Melancolinius
Läst 161 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-07-17 00:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Melancolinius