Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


GULDKANTSMÖTE

molnen har guldkant

där skymtar våren redan

molnen har guldkant

som kan förgylla ledan

natten har stjärnor

bloss i oändligheten

vackra lanternor

lyser ned på planeten

 

 

stormig och mörk är kusten

men där finns fyrar

månen är blek

men månen försilvrar myrar

varje ny dag

bär i sitt rosensköte

hopp och en dröm

om det förgyllda möte

smyckat med guld

smyckat med guldkantsglansen

där poesin

än en gång ska få chansen

 

 

LARZ GUSTAFSSON   2/2 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 193 gånger
Publicerad 2013-02-02 13:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP