Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
du ser nog


osynlig

Du går där och tror att ingen ser dig........du sitter ensam och grubblar på dina sorgsna tankar och frågar dig om du för huvudtaget finns!
Dina ögon vandrar fram och tillbaka för att kunna möta någons blick...... men inte, alla blickar går rakt i genom dig. Du sänker din blick och fäller en tår och förstår att ingen ser dig!.
Jag går fram till dig och säger hej......du tittar på mig och ser helt oförstårligt...du fattar ingenting!! jag frågar om hur du mår....du ler mot mig och ger en kram och säger.......jag finns!!!




Fri vers av ozzian
Läst 460 gånger
Publicerad 2006-02-20 21:34



Bookmark and Share


  Herself
jag vet inte riktigt vem du skriver om, men jag älskar dej ändå<3
2006-02-21
  > Nästa text
< Föregående

ozzian
ozzian