Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kosmos som medvetande.


Eldrester.

I

Vårsolens
kyss, tidlösa
läppja.



II

Spökena viska,
väcker min
dröm.



III

Strimma av blå
glöd i himmel,
doftknippe.



IV

Forna eldsvepets
glödstänk,
morgonrodnad.




Fri vers av Kaskelot
Läst 442 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-03 00:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kaskelot
Kaskelot