Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland när de ungas liv känns rent åt helvete! Men det är nog för stunden.


Cirkus hormoner!

Som en börda
Som en sten
Ilskan den röda
Piskande gren

Vill hata
Vill slå
Vara ragata
Banka gul och blå

Känslornas tumult
Ditt vansinnes kaos
Det pumpar för fullt
Dags att ta en paus

Ansiktet svart
Glödande öga
Känslornas spratt
Falsetten den höga

Cirkus i ditt inre rum
Clowner i din vy
Känner mig så väldigt dum
Måste genast spy

Tyst!
Inte ett knyst!

Snart 20 vårar
Å inte är det lätt
i trassel och tårar
i livets balett.





Bunden vers (Rim) av Primulan
Läst 226 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-02-03 13:56



Bookmark and Share


  gemini88
häftigt!
2013-02-10

  S.A.I. Steve Lando VIP
det är viktigt att låta känslorna leva sitt liv, få leva ut, både de positiva som de som uppfattas som negativa, annars ansamlas de bara, briserandes istället i änn högre grad senare


2013-02-04

  S.A.I. Steve Lando VIP
det är viktigt att låta känslorna leva sitt liv, få leva ut, både de positiva som de som uppfattas som negativa, annars ansamlas de bara, briserandes istället i änn högre grad senare


2013-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Primulan
Primulan