Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den grymma kärleken av Lars Svedin, inspirerade till kommentaren. Att det skulle vara odelat nöjsamt att umgås med likasinnade är en sanning blott för den vilken aldrig befunnit sig på fel sida om en mur av glas.


Kritik på en text (861) - Som vänskap (aforism)






Kärleken liknar vänskapen, en plats i tid och rum där man får vara sig själv, blott tillsammans med likasinnade.




Övriga genrer (Aforism) av lodjuret/seglare VIP
Läst 439 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-02-06 15:27



Bookmark and Share


  figurett
Kärlek är en sjukdomstid innan förnuftets partner väcker en...Ensam är man aldrig med pennan... Eller musen, i vänsterhand och den andra tangerande att flytta sig mellan bokstäver, mellan slaget om yttrandets beskurna frihet och de ännu skyddade lagvrängarna, over there...och tortyren att inte kunna sova... I am Bradley Manning...Neda...
2013-02-07
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP