Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Källan

Kärlek är en ständig källa
till desperation, till tröst
till en malande oro
djupt inne i ditt bröst

Kärlek är en ständig källa
till glädje, till smärta
till det kravlösa flödet
från en moders hjärta

Kärlek är en ständig källa
till ofunna känslor
irrande beslut
till en oviss övertygelse om
att även olika vägar leder
till lycka till slut




Fri vers av Jan Bardskär
Läst 169 gånger
Publicerad 2013-02-03 18:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jan Bardskär
Jan Bardskär

Senast publicerade
Källan
TILL LEO
* Se alla