Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Never again!

Jag vet vad jag vill
ändå har jag fastnat
i mina gamla nät
av beroende,
missbruk,
dysfunktionalitet.
Jag har sett mina
relationsmönster
upprepas,
men inte kunnat
komma ur dem
själv.
Men nu,
med enkla
logiska steg,
är jag fri,
fågelfri,
kan flyga själv!




Fri vers av Shifra
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-02-03 20:27



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
hoppingivande
2013-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Shifra