Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hud mot hud

Hud mot hud
Närhetens närhet
Varm och mjuk
ÄLSKAR!

Hud mot hud
Goa kyssar
Smekande händer
Trygghetens trygghet
ÄLSKAR!

Hud mot hud
Förhöjda oxytocinhalten
Kroppens kemi
Rusande hormoner
ÄLSKAR!

Hud mot hud
Avslöjad
Öppnad
Avslappnad
Rör vid mig

Jag älskar min hud mot din.





Fri vers av Primulan
Läst 215 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-02-04 00:17



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
underbart vacker text
om kärlek
om lust
2013-02-04

  mare VIP
Den känslan
är så ljuvlig, fin!
2013-02-04

  S.A.I. Steve Lando VIP
underbar
vem älskar inte detta
2013-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Primulan
Primulan