Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sång av glädje

 

 

Rosens fylliga doft av kärlek

Havets salta smekning av gränslöshet

Solens värmande ljus sjungande av liv

Klippans trygga stillhet

bara

är

 




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-02-04 11:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Skönt att vila i
2013-02-05

  Lena Själsöga Keijser
är

i
2013-02-04

  ResenärGenomLivet VIP
Ljuset gick just upp för mej denna dag...det tackar jag dej för...underbara ord...
2013-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP