Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det som göms i orden

Jag ser tiotusen röda ballonger
sakta försvinna från den här horisonten

allt som finns kvar
är glömda tårar
och osagda ord
i mina fyllda kalker


och vemod och sorg
dansar sin evighetsdans
på slipade knivseggar



och du vet
jag saknar våra drömmar
och dem vi aldrig var

alltid
alltid
alltid.




Fri vers (Fri form) av Niclas Petersson VIP
Läst 667 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2013-02-04 16:42



Bookmark and Share


  sommarmoln
Vemodsvackert...
2013-02-11

    ej medlem längre
Mycket som göms i dina ord...känner saknaden
2013-02-11

  Chawa VIP
De röda ballongerna är för mig
en stor lekfull glädje.
Sorgligt vacker text...
2013-02-05

  Änglaögon
Vackert vemod..
2013-02-05

    Max Poisé
Som ett sång i moll men ändå dra åt ett annat håll!
som en längtan till dur, som vaknar efter en skur!
2013-02-04

  Maiah VIP
underbart vackert vemod.... känns så renande att läsa såna här texter som berör på djupet
2013-02-04

  Emme VIP
Vemodig men vacker...
2013-02-04

    ej medlem längre
Vemod och sorg...ja, det är dina ord fyllda av.
2013-02-04

    ej medlem längre
Symboliken är en tolkningsfråga-men som jag läser din text kan jag bara fyllas av beundran-över din mångfacetterade skrivarkonst!
2013-02-04

  ResenärGenomLivet VIP
Man känner saknaden i dina försiktiga ord...
2013-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Niclas Petersson
Niclas Petersson VIP