Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TINDRA TRIADERNA

tindra triaderna

skimmer i skyn

vackraste flickan som

vandrat i byn

gnistra kristallerna

glittra din glans

flamma marschallerna

än någonstans

 

 

LARZ  GUSTAFSSON 5/2 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-05 07:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP