Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SEMNO PALLA MANDER

vad ska man finna i spåren?

knoppar som brustit om våren?

droppar från blödande såren?

diktaren?

drömmaren?

dåren?

vad ska de spåren berätta?

något om liv efter detta?

vad ska man hitta i spåren?

stoft från de gyllene åren?

vad har min väg att förtälja?

vad ska en vandrare välja?

snedstegen vittnar helt naket

varnar ett folk som är vaket

fotspår i snön, dammet, sanden

tårarna, glädjen och branden

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   5/2 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-02-05 07:55



Bookmark and Share


  Nina.H
Väldigt bra skrivet..gillar skarpt
2013-02-06

    ej medlem längre
Semno palla mander - spår av mig. Lyssnat på Ralf Novak Rosengren?
2013-02-05

  mare VIP
Bra!
2013-02-05

    Annika J
Jag blev alldeles tagen av den här dikten. Läste den högt för mig själv en andra gång ,tog in bilderna och inte minst rytmerna! Bokmärker!
2013-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP