Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Älskar att leka med ord och har därför införskaffat kylskåpspoesi. Så här kan det se ut på min kyl ;)


På min kyl....

Illusion då två möter liv
nyans av kärlek
tvekar naken
förlåt
flicka söker hopp
sanning vaknar
vän eller lust?




Fri vers av Sobril
Läst 337 gånger
Publicerad 2006-02-21 03:16



Bookmark and Share


  Stefan Ek
hehe, mysig liten sak :D
2006-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Sobril
Sobril