Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mig bikta, med min kyss.

En flamma  brinner i (förd) din synande blick

ur led är tid när sol upprunnit

bär vapendräkt -solid -med tystnad

vilar huvudet mot hjärtats dörr

sänkt i tolkandes tankar

fast ande vill hela oupplevt

slumm d rar i dina mellanrum

Låt mig bikta,

med min kyss.

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-02-06 09:36



Bookmark and Share


  Jordgubbsodlare
Blir väldigt förtjust i den här raden:


"bär vapendräkt -solid -med tystnad"



2013-02-06

  cilax VIP
tycker mycket om dikten, stämningen, parentesen. Kanske skulle må bra av lite ans
2013-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP