Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bra deal, inställningen bestämmer.

Given

30 % Rabatt

=

60% Skicklighet och kunnighet

10% kvar för Utveckling

= 100%

 

Gött!!




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-03-14 12:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hahaha, vad mer kan återstå?

Humor!
2013-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP