Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De HÄR människorna som bor i slummen har PROBLEM; drygt 1 MILJARD extremt fattiga i världen försöker leva på 1 DOLLAR/DAG! Källa: Sida (Vad många i I-världen RÖKER upp varje dag, kämpar dessa extremt fattiga med att klara sej i FEM DAGAR på.)


INLÄGG på FACEBOOK angående U- och I - L A N D S P R O B L E M.

"Jag är "jet-lagad", (lägger om dygnsrytmen), jag är jäkligt röksugen men har slut på cigg och vill inte visa mej bland folk för jag är så trött. Nu skriver jag som VISSA ANDRA här på FB; jag beklagar mej... nästan ömkar mej... MEN FÖR GUDS SKULL, DET ÄR JU I - L A N D S P R O B L E M VI ÄLTAR OCH ÄLTAR... SKÄRP OSS!!!!"




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 312 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-02-07 17:26



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
JAG KOMMER ATT FORTSÄTTA PUBLICERA DENNA BRANDFACKLA tills NÅGON REAGERAR! Jag visste inte att detta var en så sömnig sajt.
2013-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP