Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ironis smak... Känner mig less på idealet


Barbieismen

Riktigt, sannings enligt, idealiskt

Född av perfektionismens moder

Felfri

Duglig

PERFEKT

Botoxfyllda inälvor

Förskönade tarmsystem

Plastikoperat hjärta

Fisluktens arom av nyponros

Det skall vi bli!
Dit vill vi komma!

Men långa vägen ännu kvar...

Här sitter jag med mina oporriga bröst
Osymmetriska könsorgan
Skavanker i huden
Fett hår
Illaluktande fisodör
En oplatt kvinnokropp
Ärr på mina ben
Fötter som stinker
Korta naglar


Vill bli eran plastbit, er skyltdocka, ert ideal!

Åh du stora, född av perfektionismens moder!

Bota mig!

Gör mig ouppnåeligt vacker!











Fri vers av Primulan
Läst 198 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-02-07 19:24



Bookmark and Share


  Tess74
Wow! Den här är ju asgrym. Slår min text om samma ämne med hästlängder. Vilken käftsmäll du ger. I love it!! More power to you, och till mig med för den delen, vi som är naturliga ;)
2013-05-02

  S.A.I. Steve Lando VIP
bra salva mot ytlighetens och mediabildens försunkna kvinnoideal, som ger kraftig avsmak i bisarrhetens namn

tjejer bör så respekteras, samt åtrås, för den fulländade skapelse de redan är - vackrast kan inte bli vackrare, vackrast är redan vackrast - som gudinnor bör ni betraktas, utan ens önskan om er förändring, oavsett kroppsdel.

tjejer inbillar sig ofta att de inte är värda, att de inte är gudinnor,
killar behandlar inte tjejer som varandes gudinnor

dessa ting måste ändras

2013-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Primulan
Primulan