Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du går aldrig säker för fiendens musik...


OUTSINLIGT

samma barnsliga förtjusning

nu som anno dazumal

fast vi vet så väl att livet

inte är en karneval

samma andningshål i isen

i den nya istiden

full fart genom stratosfären

för att lyckligt landa sen

 

 

 

det behövs inte så mycket

med all önskvärd tydlighet

har vi visat att det är så

och om längtan brinner het

brinner lågan mycket högre

än betänkligheterma

fast man inte utgör höjdpunkten

i kvällsnyheterna

 

 

 

samma iver, samma hunger

samma livliga signal

hela universum sjunger

om att detta är vårt val

vi som vet vad det vill säga

att vi skrivit med vårt blod

vi ska ut igen och spraya

slagorden om kraft och mod

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    7/2 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-02-07 19:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP