Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Woke Up this Morning

I woke up this morning
looked in the mirror
and what did I see?

My life lookin' back
at me




Fri vers av the apache kid VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-02-07 20:15



Bookmark and Share


  Solitaire VIP
'Mirror crack'd...'?

Hur många blueslåtar börjar på de där fyra orden?
Det går nog inte att räkna :)
2013-02-08
  > Nästa text
< Föregående

the apache kid
the apache kid VIP