Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vilar


skapar mark o skog
i själens gömma
blå och stilla sjö,
vita näckrosor vilar,
bäddar tankarna
sluter kronbladen om sinnets ro





Övriga genrer av rosa
Läst 1488 gånger och applåderad av 43 personer
Publicerad 2013-02-12 20:46



Bookmark and Share


  Lehva VIP
Riktigt vacker poesi. Tack.
2014-05-11

  Åse Tropp VIP

Vackert!
2013-04-10

  Mia Popiana
Ro för alla sinnen; här vill jag vila...
2013-03-28

  bittemi VIP
en skön och vacker vila i din dikt!! Mycket fint skrivet
2013-03-23

  aol
så vackert skaldat vännen,
2013-03-22

    ej medlem längre
mycket vacker..
2013-03-14

  catharina.jerbo VIP
underbar!
2013-02-25

  Ninananonia VIP
Mycket bra.. man behöver vila från allt det..
2013-02-13

  SatansSon
Vackert diktat!
2013-02-13

  Stefan Albrektsson
Fina ordklanger i raderna, både assonanser och allitterationer, rad 1 och 4 sticker ut i detta hänseende. Hela texten är rytmiskt vilsam.
2013-02-13

  Haiau
Vacker dikt, vacker själ
Bäddar även våra tankar

2013-02-13

    ej medlem längre
vackert
bäddar tankarna: vilken rad. tack för att du skrev ut den i världen
2013-02-12

  Johan Bergstjärna VIP
Härlig natur/själsdikt ~ jag gillar den mycket!
2013-02-12
  > Nästa text
< Föregående

rosa