Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

shit

inga ögon
regnets asfaltseko
radion pratar
ord droppar
ekar enslighet




Övriga genrer av rosa
Läst 1570 gånger och applåderad av 141 personer
Publicerad 2013-05-08 22:03



Bookmark and Share


    nånja
fina penseldrag.
2014-09-15

    ej medlem längre
En dag bland husen oktober månad?
2014-06-19

    Mirm
ord droppar...snyggt
2014-06-14

    ej medlem längre
Målar upp en bild som man kan känna.
2014-02-07

  Densen VIP
:/ snärtig o rappt...väldigt bra!
2013-12-28

  Åse Tropp VIP
Fortsätt så, härlig läsning!
2013-11-03

  Galaxhjälte
ensamheten är ett helvete ibland
väldigt fina ord, trots att dom inte är många
2013-09-29

  Ninananonia VIP
Berör...
2013-06-04

  petter rost
"Regnets asfaltseko" – oj, det har jag aldrig hört sägas förut. Men det ekot, just DET ekot, har du givit mej att hädanefter höra. Och i mitt minne hör jag det nu också. En sån kort liten shit, men fan vad den sjunger!
2013-05-28

    ej medlem längre
Bra om saknaden av det mänskliga, det fysiska.
2013-05-20

  Monika A Mirsch VIP
så ser den äkta ensamheten ut - väl formulerat - gott skriftat!
2013-05-19

  Åse Tropp VIP
Enkelt naket, orden berörde mig

2013-05-15

  Gunnar Hilén VIP
Poesi för den oförblommerade sanningen !
2013-05-13

  Eva Langrath VIP
Du skriver ensamheten så att rubriken blir som ett eko av texten
2013-05-10

    ej medlem längre
Några få väl valda ord som här kan säga och förmedla så mycket. Mycket välskriven dikt.
2013-05-10

  aol
hjärtskärande ekar en tänk ensamhet,
2013-05-09

  Nina.H
Ensamheten fångad..så bra!
2013-05-09

  Bengt VIP
En ensling har valt sin ensamhet själv, tänker jag. Bland regndroppars eko och radioprat blir ensamheten inte utan andra intryck. Den känns stillsam nästan resignerad och lite sorgsen. Bra text tycker jag också!!
2013-05-09

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2013-05-09

  Rozsi.kovacs

va sorgset
2013-05-09

  KrutOla
Kompakt kvalitet!

Ibland när min radio pratar, svarar jag i den.
Det kan bli en trevlig pratstund.
Men mest föredrar jag telegrafi...
.-. --- ... .-
... -.- .-. .. ...- . .-.
-- -.-- -.-. -.- . -
-... .-. .- ..--.

Ensligheten kan vara ett nattsvart helvete.
Men också en befrielse.
Jag har blivit god vän med min.
- If you can't beat them, join them...
2013-05-09

  Lärling
Starkt formulerat och smärtsamt ensligt.
2013-05-09

    ej medlem längre
ångestens hemliga förgreningar..
2013-05-09

  Arowana
När ensligheten ekar, skär den som knivar i en.
2013-05-08

  hansensson
Du är bra!
2013-05-08

  agneta pichler
vemodig ensamhet
2013-05-08

  Robin V
Grymt!
2013-05-08

    ej medlem längre
ängafallmenaru?

prettymuch.
2013-05-08
  > Nästa text
< Föregående

rosa