Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

arytmi

inget

oerhört
outsägligt
outgrundligt

inte något
alls

händer
sträcker händer
griper fattar
tag
sluter händer, händer rörelse




Övriga genrer av rosa
Läst 1396 gånger och applåderad av 111 personer
Publicerad 2013-05-27 23:04



Bookmark and Share


  Kim VIP
Skriven 2013, FIIIN! Hoppas du fortsätter skriva mer… :)
2015-07-15

  Dandelion
Hej Rosa,
med människor...
...
2013-11-12

  Jerry Linder
Tom ruta...

Levande, rörelser, fattar fjärrkontrollen, stänger av.

Lägger ner dosan, tar upp den igen.

Griper tag igen, med mina händer i rörelse.

Den bilden gav din vers till mig... det finns många fler...

MVH/Jerry
2013-07-07

  bumerang
Vad händer?? Hjärtesak.
2013-06-19

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2013-06-03

  Palett
Stark vibrerande text !!
2013-06-03

  Lena Själsöga Keijser
i rörelsen
händer

det
2013-05-30

  petter rost
Särdeles rytmisk text för att heta "Arytmi", men en sådan kan också falla ut i en rytm, en egen rytm såsom denna din dikt. Fin är den – men varför finns här på sidan ingen sån där liten applådgrej att trycka på, jag vill ju det!
2013-05-28

  Gunnar Hilén VIP
känns som blott en kvinna kan skriva så...händer har, tycker jag, sällan den här starka betydelsen för en man
2013-05-28

  Lärling
Du använder orden lekfullt och fint.
2013-05-28

  Nina.H
Som ett tomrum fullt
med frågetecken...
2013-05-28

    ej medlem längre
Vänta, längta, hoppas- en dag får vi händerna fulla av allt det där...
2013-05-28

  agneta pichler
rörelse i tomhet

vackert förmedlat
2013-05-27

  Madeleine Richter
Tomrum som inte är något tomrum? Och sedan liv.
2013-05-27

    Esa Salomaa
trevlig dikt om stillhet och rörelse
2013-05-27

    ej medlem längre
titeln antyder att livet inte tickar på så rytmiskt som det borde.. djup dikt..lite elektrisk
2013-05-27
  > Nästa text
< Föregående

rosa