Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gråaste

Idag kan jag välja att ligga i sängen (med odiskad disk i köket) och bara titta på Borgen hela dagen. Jag kan också diska, tvätta, städa, sätta på hög musik och få igång någon slags energi. Jag kan till och med sticka ut och springa, träna yoga. Sedan skriva det på någon slags facebook och få tummar upp.

Jag är 36 år. Jag vet inte om jag är gammal eller ung, men jag vet att jag fortfarande väntar på att det ska bli bra. Jag vet att jag väntat så länge att jag borde vara gammal och orolig för att det aldrig blir bra. Folk dör ifrån mig redan. Jag är uppvuxen i ett kristet land och därför har jag skulden tatuerat i blodet. Som om själva livet var ett straff, fy fan.

På årets gråaste dag.




Fri vers av Fridens
Läst 115 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-02-08 18:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fridens