Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mummel

Vad är det tanterna säger, nej inte smutsigt, det är inte smutsigt, tanterna säger det, tanterna mumlar, lupinerna står i givakt, kaffet, teet, ostsmörgås eller marmelad, lite sylt med grädde på, tanterna vet, fin får lida pin, pengar har dom i alla fall, stackaren sjuk igen, elände, nej då inte smutsigt säger tanterna, radion sjunger, ingen evighet, lyckliga gatan, rhododendron i skuggan, inte visste vi, kunde man ju tro, tanterna mumlar, var väl träligt, inte smutsigt, bara ramlösa, vett och hut, hur ska det gå.




Övriga genrer av rosa
Läst 596 gånger och applåderad av 41 personer
Publicerad 2013-02-08 21:14



Bookmark and Share


  Arowana
Bra liten berättelse den här, tycker jag. Och att du använder ordet "träligt", härligt då det är ett äkta gnällbältesuttryck och nåt jag begagnar mig av.
2013-06-11

    dreamoflife
Så fin!
2013-02-28

  KrutOla
Kan det månne låta så här när SÄPO kopplar in alla sina mikrofoner på äldreboendet till en enda högtalare?
2013-02-19

  Ola Rydberg
riktigt bra
udda och målande
2013-02-12

  walborg
fantastisk beskrivning
2013-02-12

  Heikki Hellman
Härlig mummel. Bokmärker!
2013-02-10

    Maygrove
Målar upp klara bilder i huvudet. Ser lupinerna med raka ryggar och hör tanterna mumla (:
2013-02-08
  > Nästa text
< Föregående

rosa