Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blev väldigt väldigt illa berörd av detta näthatet från män till kvinnor som har visat sig i media på olika sätt. Här kommer den hemska, men intressanta videon: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=k_pLmq8d7Mk


XY - kromosomernas hat!

Hat

Oändligt HAT


Ber om att få mörda oss
Ber om att få våldta oss
Ber om att få våldta våra barn
Ber om att få förpesta våra liv
Ber om att få förtrycka oss till döden

Vill göra oss uppmärksamma
Vill göra oss rädda
Ge oss insiskt över hur mycket ni hatar oss

För er är det en lek
En lek i kvinnoförnedring




Men kom ihåg!

Vi ger liv, vi är starka, vi står upp
Vi tänker inte låta vår existens utplånas
(Ja, de vore väl ren idioti att låta oss utplånas)
Vi har stora hjärtan och stor kraft och vi orkar stå kvar!
GE INTE UPP!

VI ÄR GUDINNOR!

(Detta är inget manshat. Detta är ett hat mot respektlösa, hemska människor som i detta fall råkade vara män)







Fri vers av Primulan
Läst 238 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-02-08 21:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
RESPEKT, vännen. RESPEKT!
2013-02-20

  S.A.I. Steve Lando VIP
svaga män som känner att de måste hävda sig, görandes detta på det enda vis de kan, genom hat, förnedring, försakning, förringning, av det vackraste och mäktigaste som finns - kvinnan, d.v.s. gudinnan.

ni bör dyrkas
ni skall dyrkas
2013-02-08

  Ninananonia VIP
Visst är vi det... gillar dina tankar..
2013-02-08

    ej medlem längre
Mycket starkt skrivet. Sådana som du är oersättliga. You go girl!
2013-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Primulan
Primulan