Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fem tjejer tillsammans..

Sitter på krogen
en fredagskväll,
har dökul, skrattar
mig fördärvad
det smittar..
bordet bredvid
bjuder på champagne
vi skålar, skrattar
än mera,
får uppriktiga komplimanger
jag syns
utan att vara prydd
det är som när jag var trettio,
svunna tider är som nya..




Fri vers av Shifra
Läst 165 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-02-08 22:45



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
komplimanger, uppmärksamhet
genom hela livet

bra
2013-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Shifra