Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlekens distans 60 mil uppåt för att vara exakt! Ibland blir kudden våt av saknadens tårar!


Så långt bort, men ändå nära

Det värker
Det svider
Jag märker
Hur jag lider

Längtans evighet
Livets tålamod
De förstår..
Den som vet

Saknar
Känner
Vaknar
Åter bränner

Älska på håll
Kärlekens prövning
Växla från dur till moll
Livets övning

Står fast
Vid din sida
Tung last
Får ej glida

Älskar dig
Hjärtat mitt
Kyss mig
Nära hjärtat ditt

Åh vad jag saknar dig




Fri vers av Primulan
Läst 183 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-02-09 23:33



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Nära och vackert..men ändå långt bort
2013-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Primulan
Primulan