Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag viskar förbjudna ord

Det finns inga röda
ballonger här längre
spruckna horisonter
tillåter varken färger
eller illusioner

det är svårt 
att inte ge efter
för det mörka 

och med vita knogar
räknar jag tiden


och faller sakta i glömskan.







 




Fri vers (Fri form) av Niclas Petersson VIP
Läst 647 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2013-02-25 19:53



Bookmark and Share


    lenakarin
Första två raderna som ett hugg( om än stillsamt) rakt in i hjärtat.
Faller sakta i glömskan..
Den här texten höjer sig över det mesta
2013-03-09

  L I V
Spruckna horisonter....och svårt att inte ge efter för det mörka...ja du har så rätt i dina tänkvärda rader Niclas...
2013-03-04

  Stefan Höglund
En bra text som ger eftertanken o fantasin utrymme.
2013-02-28

  Magica VIP
Då kanske din tid nu så kommer för en positiv förändring,
känns som du går igenom en läkningsprocess! Kämpa på! Kram.
2013-02-26

    Max Poisé
Tiden och sår.. Ja fan..bilden är alltid en hemsökare!
2013-02-25

  Elias N. Lockne
Detta var sorgset dock underbart att få läsa!
2013-02-25

  M_Franke
Starkt, känslosamt, smärtsamt
2013-02-25

  Änglaögon
Berörande-som alltid.
2013-02-25

    ej medlem längre
Dina ord gör ont...
2013-02-25

  ResenärGenomLivet VIP
Jobbiga ord att läsa...berör...
2013-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Niclas Petersson
Niclas Petersson VIP